GRATIS VERZENDING bij bestellingen van meer dan € 50 (alleen NL)
Shop now

Privacybeleid

 
Brazuca Coffee, gevestigd aan de Westhavenweg 63 E, 1042 AL te Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 
 Jouw persoonsgegevens worden door Brazuca Coffee verwerkt wanneer je gebruik maakt van de diensten van Brazuca Coffee en / of wanneer je deze gegevens zelf aan Brazuca Coffee verstrekt.
Wat zijn persoonlijke gegevens?
Persoonsgegevens zijn gegevens zoals jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Brazuca Coffee ontvangt deze gegevens van jou, bijvoorbeeld wanneer je de website bezoekt, het contactformulier op de website invult, een e-mail stuurt of met ons belt / appt / sms't.
Van wie verwerkt Brazuca Coffee persoonsgegevens?
Brazuca Coffee verwerkt persoonsgegevens van iedere persoon die met ons in contact staat en / of de website bezoekt.
Waarvoor gebruikt Brazuca Coffee jouw persoonlijke gegevens?
Brazuca Coffee verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening van Brazuca Coffee uit te kunnen voeren;

  • om je te informeren over wijzigingen van diensten en producten;

  • om je in staat te stellen een account aan te maken als je een reactie op de blog wilt achterlaten;

  • om het aanbod van producten, diensten en inhoud af te stemmen op jouw voorkeuren;

  • voor het afhandelen van de betaling;

  • voor het versturen van een nieuwsbrief;

  • of omdat hier een wettelijke verplichting voor bestaat.

Welke persoonsgegevens verwerkt Brazuca Coffee?
Brazuca Coffee verwerkt de volgende persoonsgegevens in verband met de volgende doelen:
  • Voornaam en achternaam, 

  • geslacht,

  • adres, 

  • telefoonnummer, 

  • e-mailadres, 

  • bankrekeningnummer

Daarnaast worden er gegevens verwerkt die je actief aan Brazuca Coffee verstrekt.
Verwerkt Brazuca Coffeee bijzondere en / of gevoelige persoonsgegevens?
Brazuca Coffee verwerkt geen bijzondere persoonsgegevens.
De website en / of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Brazuca Coffee kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is en raadt ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. 
Als je er van overtuigd bent dat Brazuca Coffee zonder die toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld van een minderjarige, neem dan contact met ons op via co@brazucacoffee.nl. De gegevens worden dan verwijderd.
Hoe lang bewaart Brazuca Coffee persoonlijke gegevens?
Brazuca Coffee bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is, tot 2 jaar na het laatste contact met Brazuca Coffee en / of bezoek aan de website, om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.
Deelt Brazuca Coffee persoonlijke gegevens met derden?
Brazuca Coffee verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Cookies of vergelijkbare technieken
Brazuca Coffee gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy.
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die gebruikt worden zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Hiermee kan ook de website geoptimaliseerd worden.
U kunt zich afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
Google Analytics
Brazuca Coffee maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken. Brazuca Coffee heeft met Google een verwerkersovereenkomst gesloten om afspraken te maken over de omgang met de gegevens. Verder heeft Brazuca Coffee Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. En tot slot worden de IP-adressen anoniem gemaakt.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Brazuca Coffee en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je een verzoek kunt indienen om jouw persoonsgegevens die bij Brazuca Coffee bekend zijn in een computerbestand naar jou toe te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van jouw toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar co@brazucacoffee.nl
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vraagt Brazuca Coffee jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Brazuca Coffee reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Brazuca Coffee wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Nationale Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons
Hoe beveiligt Brazuca Coffee persoonlijke gegevens?
Brazuca Coffee neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Brazuca Coffee via co@brazucacoffee.nl.
Links
Links naar andere websites zijn te vinden op de Brazuca Coffee-website. Brazuca Coffee is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites en adviseert je daarom altijd de privacyverklaring van de betreffende website te lezen.
Wijzigingen in deze privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van Brazuca Coffee.
Brazuca Coffee kan deze privacyverklaring af en toe bijwerken. Een grote wijziging in deze privacyverklaring wordt op de website vermeld.
De laatste wijziging was op 24 maart 2019. Op deze ene pagina is altijd de meest recente versie te vinden.
Contact details:
Brazuca koffie
Westhavenweg 63 E
1042 AL Amsterdam

Zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
Januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet genoeg items beschikbaar. Slechts [max] over.
Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg.

Terug naar winkel

Bestelnota toevoegen Bewerk ordernotitie
Geschatte verzendkosten
Voeg een coupon toe

Geschatte verzendkosten

Voeg een coupon toe

Couponcode werkt op de afrekenpagina

nl